Gratis Spelen

Wil je Online Roulette spelen maar heb je van alle strategieën die er zijn nog geen keuze kunnen maken, of wil je gewoon eerst kennis maken met het Roulette spel, dan is er gelukkig de mogelijkheid tot gratis spelen. Dit is natuurlijk ideaal om het spel beter te leren kennen en ook de spelregels onder de knie te krijgen. Voordat je Roulette voor geld kan gaan spelen is het aan te raden om eerst de spelregels goed door te nemen. Veel mensen denken namelijk dat het spelen van Roulette alleen maar inzetten en afwachten is. Maar het natuurlijk veel meer dan dat, want het Roulette spelen heeft namelijk alles te maken met inzetten, we kunnen zelfs zeggen dat het spel draait om de inzetten die je kunt plaatsen.

Voor je begint met het spel, dien je dus je inzet te plaatsen op de Roulette tafel. Dan heb je verschillende mogelijkheden tot inzetten, je kunt namelijk kiezen voor de inside bets (inzetten aan de binnenkant van het speelveld) of de outside bets, (inzetten aan de buitenkant van het speelveld). En dit kun je met het gratis spelen natuurlijk allemaal uitvogelen, zonder er geld door te verliezen.

De inside bets kun je weer opdelen in verschillende mogelijkheden.
- De straight bet, waarbij je inzet op maar een nummer, waarbij je uitbetaling ook het hoogst zal zijn. En dit heeft alles te maken met de kans dat dat ene nummer zal vallen natuurlijk relatief klein is. 
- Split bet, hierbij zet je in op twee nummers tegelijk.
- Street, dit is een straat van drie nummer.
- Corner bet, hierbij zet je in op vier nummers tegelijk.
- Line, dit zijn twee straten naar elkaar.
Dan heb je dus nog de mogelijkheid tot het plaatsen van outside bets bij het gratis spelen. En deze bestaan uit;
- Column, hierbij zet je in op een van de drie twaalfcijferige lijnen.
- Dozen, hierbij zet je in op een van de drie twaalfcijferige vakken.
- High/Low, de high zijn de hoge nummer (19-36) en de Low zijn de lage nummers (1-18).
- Colour, hierbij plaats je je inzet op rode of zwarte nummers.
- Odd or even, en hierbij zet je in op even of de oneven nummers.

Zoals je ziet zijn er bij het Roulette spelen dus een tal van mogelijkheden om je inzet te plaatsen, en doordat het meer is dan een gokje wagen op een van de nummers is het belangrijk om alle inzetmogelijkheden eens uitgeprobeerd te hebben. En daarvoor is het gratis spelen natuurlijk een ideale optie. Naast alle inzetmogelijkheden heb je bij het spelen van Roulette natuurlijk altijd te maken met geluk, want het Roulette spelen blijft natuurlijk een kans spel. Maar er zijn natuurlijk ook een tal van Roulette strategieën online te vinden, en om nou eens uit te proberen of een van de strategieën bij jou past kun je dus Roulette gratis spelen. De beste strategie voor Roulette is dan ook voor iedereen anders. De meest populaire en meest bekendste strategie is het Martingale systeem. Bij het Martingale systeem zet je in op een 50/50 inzet, denk hierbij aan het inzetten van Rode of zwarte nummers.

Je zet bijvoorbeeld 5 euro in op rood, wanneer je verliest verdubbel je je inzet van 5 euro en wordt het dus 10 euro op rood. Iedere keer als je verliest blijf je dit dus herhalen, tot dat je gewonnen hebt dan heb je namelijk al je verliezen terug plus een winst van je eerst inzet, dus 5 euro. Nu denk je waarschijnlijk waarom doet niet iedereen dit dan? Dat heeft te maken met het volgende, de meeste casino's hanteren namelijk een tafellimiet, en als je eenmaal terecht komt in een verliezende reeks en je bereikt dit tafellimiet voordat je wint, dan ben je dus gewoon al je inzetten kwijt. En als je dan na gaat dat het in dit geval om een winst van 5 euro zou gaan, dan vraag je je natuurlijk wel af of het toepassen van het martingale systeem op dat moment wel een slimme zet is geweest. Naast het tafellimiet heb je natuurlijk ook nog eens te maken met je eigen budget, want als je heel vaak moet blijven verdubbelen bij verlies en je inzet is 5 euro dan kan dit al snel oplopen tot hoge bedragen. Dus natuurlijk moet je budget hier ook hoog genoeg voor zijn.

Het voordeel van het gratis spelen is dat je alle strategieën kunt toepassen die je maar wilt, het kost je uiteindelijk toch niets. Het levert je alleen maar informatie op die je kunt gebruiken voor het spelen van Roulette voor geld. Wees dus slim en begin altijd eerst met het gratis spelen, zodat je later niet voor verassingen komt te staan die je veel geld kunnen kosten.